Wie ben ik?

Mijn naam is Feyza (26), ik ben pas moeder geworden van een dochtertje. Ik ben werkzaam als onderwijsassistente op een basisschool. Mijn hobby's zijn lezen en reizen.

Waarom zwangerschapsjeuk.nl?

Mijn zwangerschap ging tot de 6de maand heel goed. Na mijn 6de maand kreeg ik plotseling een zwangerschapsjeuk. Ik heb contact opgenomen met mijn verloskundige, die mij vervolgens heeft doorverzewen naar het ziekenhuis. Na het bloedprikken bleek dat mijn galzuren zouten (zwangerschapscholestase) hoog waren. Hierdoor had ik veel last van jeuk, voornamelijk 's avonds. Dit was voornamelijk rond 22:00 uur elke dag. Ik heb allerlei crèmes en menthol gels gebruikt, maar helaas heeft dat weinig geholpen. Toen ben ik verder gaan zoeken op het internet naar andere oplossingen voor mijn jeuk. Daarnaast kwam ik eerst China Olie tegen wat mijn prima heeft geholpen! Verder heb ik nog een andere product gevonden en dat was Toco Cholin. Ik heb ze altijd samen gebruikt en dat had meer effect. In mijn blog neem ik jullie mee door mijn zwangerschaps proces.

Website onderhoud

Ten eerste wil ik mededelen dat ik met deze website geen winstoogmerk heb! De hoofddoel is dat ik met mijn ervaringen de toekomstige moeders wil helpen met hun zwangerschapsjeuk.
Ik heb geen samenwerkingsverband of iets dergelijks met de producten en/of diensten die ik deel op mijn website.