hoe-ik-het-heb-gedaan-zwangerschapsjeuk

Hoe ik het heb gedaan?

Hallo dames,

Ik wil jullie vertellen hoe ik mijn zwangerschapsjeuk heb vermindert en heb ervaren. Als eerste heb ik van mijn gynecoloog het advies gekregen om mentholgel te gaan gebruiken voor mijn hele lichaam. Daarna kocht ik van verschillende drogisterijen de mentholgel, helaas heeft het mentholgel maar 1 uur geholpen. Mijn zwangerschapsjeuk verergerde elke dag steeds meer. Gelukkig vond mijn man een wondermiddel voor mij genaamd China Olie. China Olie is een sterke middel die een menthol geur heeft.

Nu leg ik jullie uit hoe ik de middelen heb gebruikt. Elke dag rond 22:00 uur in de avond begon mijn jeuk altijd. Ik ging eerst altijd een warme bad nemen. Daarna ging mijn man met Toco Tholin over heel mijn lichaam insmeren. Na het insmeren van Toco Tholin ging hij met een make-up watje en China Olie over mijn hele lichaam smeren, omdat ik ze allebei gebruikte had het meer effect. Toen stapte ik meteen in mijn bed met een waterkruik, omdat beide middelen een verkoelende effect had. Ik had het toen erg koud waardoor ik zelfs een föhnmachine had gebruikt om het onder mijn deken warmer te krijgen. Pas op met het gebruik van een föhnmachine! Hieronder vinden jullie ook het stappenplan van mij zodat jullie een betere beeld hebben.

Let op! Ik heb de middelen overal op mijn lichaam gesmeerd behalve mijn buik, omdat ik niet wist wat de gevolgen van de middelen kon zijn voor mijn baby. Op mijn buik smeerde ik het middel van Weleda Zwangerschapsolie die ik bij de drogisterij heb gehaald, het is een natuurlijk product. Voordat je deze middelen gebruikt raadpleeg eerst je huisarts/verloskundige!

Ik hoop dat de middelen ook bij jullie gaan werken. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Laat een reactie achter zodat we elkaar kunnen helpen.

Liefs,

Feyza

mijn-stappenplan

Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.